Nyheter

Nu är årsmötet avklarat och årsmötet har valt en ny styrelse för 2023. Se info under fliken Styrelsen.

Vid intresse av att boka en prova på dag maila till kennelstoneface@gmail.com. Mer information finns under prova på i menyn högst upp.

Årsmöte

24.01.2023

Västerås hundkapplöpningssällskap kallar till Årsmöte lördag den 18 februari kl 13.00, i Studiefrämjandets lokaler i Västerås. Information som adress och parkerinsmöjligheter kommer. Medlemskap för 2023 ska vara inbetalt för att få dagordningen mailad 2 veckor innan. Väl mött :)

Valberedningen jobbar på att ta fram ett förslag på ny styrelse till årsmötet. Har du förslag till valberedningen? Maila till vhsvalberedning@gmail.com senast 2/2. Glöm inte att alla nominerade måste vara tillfrågade innan ni skickar in era förslag.

Arbetsdag

06.11.2022

Då var det dags för arbetsdagar för att hinna få ordning på banan innan vintern kommer. Vi ses 12 & 13november kl 10:00

Golden leauge och Hässlö championatet är nu uppdaterat efter helgens tävlingar. VHS har 2 tävlingsdagar kvar på för säsongen och det drar ihop sig i toppen. Vem kommer stå som slutgiltig segrare?

Glöm inte förboka lunch till helgens tävling. Den här tävlinegn bjuder köket på Chili con Carne med gräddfil och bröd. Pris förbokad mat 75:-. Lunch förbokas senast torsdag 29/9 kl 20:00. Kontakta Michaela eller Sussie i köket för att förboka alternativt skriv på statusen angående lunch på VHS fb sida.

Skapa din hemsida gratis!